Sekretess och cookies

Kverneland Group, inklusive varumärkena Kverneland och Vicon, är ett dotterbolag till Kubota Holding Europe B.V

EU SEKRETESSPOLICY

OM KUBOTA OCH VÅR TILLÄMPNING AV SEKRETESS

Kubota Holdings Europe BV och dess dotterbolag och dotterbolag (gemensamt "Kubota") tar din integritet på allvar. Kubota förstår öppenhet och respekt är grundläggande aspekter av långvariga relationer och gör stor ansträngning för att skydda den information du ger oss.

Denna sekretesspolicy beskriver vilka typer av personlig information vi samlar in, hur vi använder informationen, med vilka vi delar den och de val du kan göra om vår användning av informationen. Vi beskriver också de åtgärder vi vidtar för att skydda säkerheten för informationen och hur du kan kontakta oss om vår integritetspraxis.

Våra sekretesspraxis kan variera mellan de länder där vi arbetar för att återspegla lokala praxis och juridiska krav.

1. VAD ÄR PERSONLIGA DATA

Vi hänvisar till personuppgifter enligt följande definition som anges i Allmänna databeskyddsförordningen (GDPR):

"All information om en identifierad eller identifierbar fysisk person (" registrerad ") en identifierbar fysisk person är en som kan identifieras direkt eller indirekt, särskilt med hänvisning till en identifierare, såsom ett namn, ett identifikationsnummer, platsdata, en onlineidentifierare eller en eller flera faktorer som är specifika för fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos den fysiska personen ".

2. VEM ÄR ANSVARIG FÖR DIN DATA

Denna sekretesspolicy gäller de personuppgifter som Kubota samlar in och använder. Hänvisningar i denna sekretesspolicy till "Kubota", "vi", "oss" eller "vår" betyder Kubota Holding Europe BV och dess dotterbolag och partners.

Varje Kubota-enhet som styr hur dina personuppgifter samlas in och för vilka ändamål personuppgifter används blir ”registeransvarig” i syfte att nå tillämplig lokal lagstiftning och den europeiska förordningen om dataskydd.

Kubota-enheter som ansvarar för insamling och användning av dina personuppgifter för de syften som beskrivs i detta sekretessmeddelande identifieras i "Hur kontakta oss" i det här dokumentet. Där hittar du också kontaktuppgifter till dataskyddsansvarige eller sekretesskontakt .

Våra webbplatser kan tillhandahålla länkar till andra webbplatser för din bekvämlighet och information. Dessa webbplatser kan fungera oberoende av Kubota. Länkade webbplatser kan ha sina egna sekretessmeddelanden eller policyer, vilket vi rekommenderar starkt att du granskar om du besöker några länkade webbplatser. I den utsträckning som eventuella länkade webbplatser du besöker inte ägs eller kontrolleras av Kubota, ansvarar vi inte för innehållet på webbplatsen (inklusive de "cookies" som används på den webbsidan), användningen av webbplatser eller sekretesspraxis för länkade webbplatser.

3. HUR VI SAMLAR IN OCH ANVÄNDER DIN INFORMATION

Vi samlar in några personuppgifter direkt från dig, till exempel när du använder vår webbplats, använder våra tjänster eller kontaktar oss eller vi hämtar dina personuppgifter från våra affärspartners och affiliates (t.ex. återförsäljare eller distributörer med vilka vi har ett affärsförhållande eller från enheter med vilka vi har ingått kontraktet för marknadsundersökningssyfte ).

Kategorier av data vi samlar in om dig

  • Fysisk plats och kontaktinformation (namn, adress, e-postadress och telefonnummer, faxnummer, kund-ID)
  • Relaterad information ( information om dina förfrågningar, inköp, regionala placeringar och återförsäljartransaktioner).
  • Maskin- och användningsinformation (maskinanvändningsändamål, maskinens tillstånd och maskinoperationsdata som inkluderar driftstimmar, bränsleförbrukning)
  • Finansiell information och associerad informationen (för- och efternamn, födelsedatum, personnummer, e-postadress, telefonnummer och mobilnummer, samt viss anställnings-, inkomst- och kreditinformation)
  • Information som vi samlar på nätet. Vi samlar in personuppgifter med hjälp av automatiska medel, till exempel cookies. Den information vi samlar på detta sätt inkluderar: IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, referensadresser och information om åtgärder som vidtagits eller interaktion med våra digitala tillgångar. Våra webbplatser använder Google Analytics ("Google Analytics"), en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google och gör anonymisering av din personliga information för att utföra dataanalyser.

Hur vi använder insamlade data
Vi kommer att behandla (samla, lagra och använda) den information du tillhandahåller på ett sätt som är förenligt med EU: s allmänna dataskyddsförordning (GDPR). Vi kommer att sträva efter att hålla din information noggrann och uppdaterad och inte hålla den längre än vad som behövs. Vi lovar att behålla information i enlighet med lagen, såsom information som behövs för inkomstskatt och revisionsändamål.

Syftet för insamling och behandling av data

  • Uppfyllande av din begäran. När du använder vår undersökning, tävling eller kartläggningsfunktionalitet på våra webbplatser kan vi använda inlämnad information i samband med annan information vi har om dig att tillhandahålla relevant produkt- och tjänsteutbud för att bättre svara på dina specifika produkt- eller serviceförfrågningar eller svara på klagomål. Om du använder återförsäljaren eller Bygg min Kubota-funktionalitet kan din information lämnas till våra återförsäljare för att svara din förfrågan. Kontrollera om återförsäljare eller liknande funktion är antagen eller ej. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter för detta ändamål är "legitimt intresse"
  • Marknadsföring. Kubota kan använda information du tillhandahåller genom transaktioner och via våra webbplatser för att marknadsföra nya produkter och tjänster till dig. När det gäller att bli kontaktad för marknadsföringsändamål skulle vi kontakta dig för ytterligare samtycke. Du kan också när som helst välja bort. Du hittar en viktigInformation tillgänglig i avsnittet om dina rättigheter. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter för e-marknadsföring är "Samtycke"
  • Kundtjänst och support. Vi samlar in och använder information om dig för att stödja vår kundtjänst och supportaktiviteter eller relaterade transaktioner. Detta kan inkludera, men är inte begränsat till, garantitjänster, finansiering eller inköp, produktleverans och underhållsstöd. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter för kundservice är "legitimt intresse"
  • Anställningsansökningar. Vi kan använda information som lämnats in av dig online via någon Kubota-webbplats eller portal som är utsetts för detta ändamål för att bestämma din behörighet för lediga platser som du har tillämpat i enlighet med de annonserade behörighetskriterierna och eventuella relevanta sekretessmeddelanden som ges till dig när du använder en sådan webbplats eller portal. Den lagliga grunden för att behandla dina personuppgifter för sysselsättningsändamål är "legitimt intresse". Ingen särskild kategori av data behandlas i detta skede.

Rättslig grund för bearbetning

4. KOMMER VI DELA DINA UPPGIFTER MED NÅGON ANNAN?
Kubota kan dela din information med följande parter:

  • Återförsäljare, affärspartner som tillhandahåller en del av våra produkter och tjänsteleverantörer för att tillhandahålla produkter och tjänster i samband med försäljningen av Kubota-produkter, interna företagsprocesser eller service av dina konton eller transaktioner
  • Marknadsföringspartners, att sälja till dig direkt om du har gett ditt medgivande för t h vid ändamål.
  • Revisorer, tillsynsmyndigheter och andra enheter, där juridiskt krävs för att skydda våra rättigheter eller egendom i samband med försäljning av tillgångar och / eller bolaget.

Alla tredje parter som vi kan dela med dig av är skyldiga att hålla dina uppgifter säkert och bara använda dem för att uppfylla den tjänst de tillhandahåller på våra vägnar. När de inte längre behöver dina uppgifter för att uppfylla denna tjänst, kommer de att sköta detaljerna i enlighet med våra rutiner. Om vi ​​önskar vidarebefordra dina känsliga personuppgifter till tredje part kommer vi bara att göra det när vi har erhållit ditt samtycke, såvida vi inte är juridiskt skyldiga och / eller sålunda på annat lagligt sätt .

Observera att vi kommer att uppdatera det här meddelandet inom kort för att ge dig mer specifika uppgifter om kategorierna av alla mottagare med vilka vi delar dina personuppgifter med.

5. BEHANDLING AV DINA PERSONLIGA DATA

Kubota lagrar endast användarnas personuppgifter under den period som är nödvändig och proportionell för behandlingen . Observera att vi kommer att uppdatera det här meddelandet inom kort för att förse dig med specifika uppgifter om kvarhållningsperioden för de ändamål som anges ovan.

6 . DINA RÄTTIGHETER OCH VAL
Du har vissa rättigheter angående den personliga informationen vi behåller om dig. Vi erbjuder dig också vissa val om vilken personlig information vi samlar in från dig, hur vi använder den informationen och hur vi kommunicerar med dig. I enlighet med gällande lagar är det din rätt att

  • Tillgång till hur dina personuppgifter behandlas av Kubota. Du kan få bekräftelse på att vi har personlig information om dig, begära tillgång till och ta emot information om den personliga informationen vi behåller om dig, ta emot kopior av den personliga information som vi behåller om dig.
  • begära korrigering , uppdatering och radering av personuppgifter
  • motsätta, av legitima skäl, att dina personuppgifter behandlas;
  • motsätta att dina personuppgifter används för kundändamål, inklusive kommersiella syften (marknadsföring);
  • återkalla ett samtycke som ges via webbplatsen eller på något annat sätt (i förekommande fall) med verkan för framtiden när som helst och för att få tillgång till formuläret för ett sådant samtycke när som helst.

Du kan välja bort samling och användning av viss information, som vi samlar om dig via automatiska medel när du besöker våra webbplatser. Din webbläsare kan berätta hur du ska bli underrättad och avstå från att ta emot vissa typer av cookies. För mer information om Cookies och opt-out-alternativ, se nedan.

COOKIES

(1) Kubota kan använda "cookies" när du öppnar webbplatsen i synnerhet för att förhindra att du behöver skriva in information vid olika tillfällen. Några av de cookies som används på webbplatsen är absolut nödvändiga för att tillhandahålla de begärda tjänsterna. Som regel kommer dessa cookies att raderas efter att sessionen har avslutats. Andra cookies, till exempel för webbanalys, kommer att lagras under en längre period och kommer endast att placeras där du har gett ditt samtycke. Under avsnitt 3 nedan kan du hitta en överblick över de använda kakorna, deras syften och deras livslängd.

(2) I den mån du har lämnat dina personuppgifter, inklusive din e-postadress, under din registrering eller din tillgång till webbplatsen eller någon av våra tjänster, kan Kubota, beroende på dina val, associera webbläsningsinformation för din enhet, bearbetas av de kakor som Kubota avger, med dina personuppgifter att skicka dig, till exempel elektroniska undersökningar eller att visa på din enhet, i annonsutrymme som innehåller cookies som Kubota avger, personlig annonsering som är speciellt avsedd för dig och kan vara personlig intresse för dig.

(3) När du använder vår hemsida och inte inaktivera cookies, och vid behov baserat på ditt medgivande, följande cookies som beskrivs nedan användas:

Cookie Beskrivning
_utma Addthis sätter Dela- och Gilla-alternativ till sociala medier, som Facebook och Twitter. Det säkerställer att användaren ser den uppdaterade räkningen om de delar en sida och återvänder till det innan cache för delningsräkning uppdateras.
_utma, _utmb, _utmc, _utmz, _utmv Google Analytics är Googles kostnadsfria webbanalysverktyg som främst hjälper webbplatsägare att förstå hur deras besökare engagerar sig med deras webbplats.Det ställer också in cookies på domänen på webbplatsen du besöker. Den använder en uppsättning cookies för att samla information anonymt och rapportera webbtrender utan att identifiera enskilda besökare.
_cuvid Denna cookie skrivs vanligen till webbläsaren vid det första besöket på webbplatsen från den webbläsaren. Om kakan har tagits bort av webbläsarens operatör, och webbläsaren besöker webbplatsen, skrivs en ny __cuid-cookie med ett annat unikt ID för besökaren.Denna cookie används för att bestämma unika besökare på webbplatsen och den uppdateras med varje sidvisning. Dessutom är denna cookie försedd med ett unikt ID som applikationen använder för att säkerställa både cookieens giltighet och tillgänglighet som en extra säkerhetsåtgärd.
_cusid Denna cookie används för att upprätta och fortsätta en användarsession med webbplatsen. När en användare visar en sida på webbplatsen försöker skriptkoden att uppdatera denna cookie. Om den inte hittar kakan skrivs en ny och en ny session är upprättad. Varje gång en användare besöker en annan sida på webbplatsen uppdateras den här kakan för att löpa ut på 30 minuter och fortsätter sålunda en enda session så länge som användaraktiviteten fortsätter inom 30 minuters intervall. Den här cookien utgår när en användare pausar på en sida på webbplatsen i mer än 30 minuter.
_cuvon Används för att signalera sista gången en besökare såg en sida.

(4) Om du vill kontrollera hur cookies används, kan du ändra inställningarna för din dator och din webbläsare.

De flesta webbläsare tillåter viss kontroll över de flesta cookies via webbläsarinställningarna. Om du vill veta mer om cookies, inklusive hur du ser vilka cookies som har ställts in, besök www.aboutcookies.org eller www.allaboutcookies.org.

Ta reda på hur man hanterar cookies på populära webbläsare:

Google Chrome
Microsoft Edge
Mozilla Firefox
Microsoft Internet Explorer
Opera
Apple Safari

För att hitta information om andra webbläsare, besökwebbplatsens webbutvecklare.

Såsom anges ovan använder våra webbplatser "Google Analytics", för mer information och borttagningsalternativ, se nedan.

ANVÄNDNING AV GOOGLE ANALYTICS

(1) Den här webbplatsen använder Google Analytics ("Google Analytics"), en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google"). Google Analytics använder cookies för att hjälpa Kubota att analysera hur du använder webbplatsen, inklusive antalet besökare på webbplatsen, de webbplatser du har kommit från och sidorna de besöker. Denna information används för att förbättra webbplatsens erbjudande och tjänster. Som regel skickas all information som genereras av cookien om din användning av webbplatsen till och lagras av Google på servrar i USA. Eftersom denna webbplats har implementerat den funktionen för IP-anonymisering som erbjuds av Google, kommer din IP-adress att förkortas av Google innan den överförs till USA i Europeiska unionens medlemsstater eller i andra avtalsslutande stater i fördraget om Europeiska ekonomiska Område. Endast i undantagsfall kommer din fullständiga IP-adress att överföras till en server från Google i USA och förkortas där.

(2) Google kommer att använda denna information som beställd dataprocessor för att hjälpa Kubota att utvärdera användningen av webbplatsen, att sammanställa rapporter om webbplatsaktivitet och att tillhandahålla andra statistiska och analytiska tjänster relaterade till användningen av webbplatsen. IP-adressen som överförs av din webbläsare inom ramen för Google Analytics kommer inte att kopplas till någon annan data som innehas av Goog le.

(3) Du kan förhindra insamling av data som genereras av cookien om din användning av den här webbplatsen (inklusive din IP-adress) och borttagning av att spåras av Google Analytics på alla webbplatser genom att hämta och installera ett webbläsarplugin som är tillgängligt här https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

(4) Som ett alternativ till att installera webbläsarpluggen, eller om du använder webbplatsen med webbläsare på mobila enheter, kan du också välja bort att spåras av Google Analytics om du klickar på följande bortkopplingslänk: Opt-out Google Analytics-spårning: I det här fallet läggs en opt-out-cookie i din webbläsare som hindrar ytterligare spårning av din användning av denna webbplats av Google Analytics. Kom ihåg att du måste avaktivera igen om du raderar alla cookies lagrade på din enhet.

(5) Du måste också välja bort vilken enhet du använder för att besöka vår webbplats. För en översikt över sekretess på Google, klickar du på https://support.google.com/analytics/answer/6004245

Du kan när som helst berätta för oss att du inte skickar marknadsföringskommunikation genom att kontakta oss enligt anvisningarna i avsnittet "Hur kontakta oss" eller genom att klicka på unsubscribe-länken inom marknadsföringsemailen du mottar från oss. För opt-out alternativ tack.

Om du ger oss någon information eller material som rör en annan person, bör du se till att delningen med oss ​​och vår vidare användning som beskrivs till dig från tid till annan överensstämmer med gällande lagar, så att du till exempel borde informera det individ som behandlar sin personliga personuppgifter och erhålla hans / hennes samtycke, vilket kan vara nödvändigt enligt gällande lagar.

Kubota samlar inte medvetet personligt identifierbar information från eller marknadsför till barn under 13 år.Om ett barn under 13 år har lämnat personuppgifter till Kubota via vår hemsida, kan en förälder eller vårdnadshavare kontakta Kubota för att begära att uppgifterna raderas från våra register. Efter mottagandet av en sådan begäran kommer vi att göra rimliga ansträngningar för att radera barnets information från våra register.

Om du är orolig för att vi har brutit mot dina rättigheter kan du göra ett klagomål genom att kontakta Kubota enligt anvisningarna i avsnittet Hur kontakta oss. Vårt dataskyddspersonal hanterar ditt klagomål och ger dig ytterligare information om hur det ska hanteras.

Du har rätt att klaga till informationskommissionärens kontor (ICO) om du tror att vi inte har hanterat din förfrågan på ett lämpligt sätt. För information om att kontakta ICO, se deras hemsida

7. INTERNATIONELLA DATAÖVERFÖRINGAR

Vi kan överföra den personliga information som vi samlar om dig till mottagare i andra länder än det land där informationen ursprungligen samlades in. Dessa länder kanske inte har samma dataskyddslagar som det land där du ursprungligen tillhandahöll informationen. När vi överför din information till andra länder kommer vi att skydda den informationen som beskrivs i detta sekretessmeddelande eller som annars meddelas dig när informationen samlas in.

Observera att Kubota genomgår detaljerad due diligence-processen innan du väljer de dataprocessorer som vi delar dina personuppgifter med. Kubota har lämplig avtalsmakt för att säkerställa att personuppgifter är skyddade.

8. HUR HÅLLER OCH SKYDDAR VI PERSONLIG INFORMATION

Säkerheten för din personliga information är viktig för Kubota. Vi är engagerade i att skydda den information vi samlar in. Vi upprätthåller administrativa, tekniska och fysiska skyddsåtgärder för att skydda den personliga information du tillhandahåller eller samlar oss mot oavsiktlig, olaglig eller obehörig förstörelse, förlust, ändring, tillgång, upplysning eller användning.Dessa skyddsåtgärder är avsedda att skydda konfidentialiteten, integriteten och tillgängligheten av den information du ger oss. Vi utvärderar med jämna mellanrum risker för din information och uppdaterar våra policyer, förfaranden och teknik i enlighet med detta.

Kubota lagrar endast personlig information så länge som det är nödvändigt för att uppfylla syftet med vilket personuppgifterna samlades in, om inte annat krävs eller godkänd enligt gällande lag. Vi vidtar åtgärder för att förstöra eller permanent avidentifiera personuppgifter om det krävs enligt lag eller om personuppgifterna inte längre behövs för det syfte som vi samlade in.

Ingen dataöverföring via Internet eller på annat sätt kan garanteras vara 100 procent säker. Således kan Kubota, trots våra insatser för att skydda din information, inte garantera eller garantera säkerheten för all information som du skickar till oss online. Du överför all sådan information på egen risk.

9. UPPDATERINGAR TILL VÅR SEKRETESSPOLICY

Denna sekretesspolicy kan uppdateras regelbundet och utan föregående meddelande till dig för att spegla ändringar i vår personliga informationspraxis. Vi lägger fram ett framstående meddelande på relevanta webbplatser för att meddela dig om några väsentliga ändringar i vår sekretesspolicy och ange överst på meddelandet när den senast uppdaterades. Om vi ​​uppdaterar vår sekretesspolicy kan vi i vissa omständigheter söka ditt samtycke.

10. HUR KONTAKTA OSS

Om du har några frågor eller kommentarer om detta sekretessmeddelande, Kubotas sekretesspraxis eller om du vill utöva dina rättigheter eller uppdatera information eller preferenser du gav oss, vänligen klicka här.

Du kan också maila oss eller skriva till oss genom att ange kontaktuppgifterna nedan:

Data Protection Officer
Kubota Holdings Europe B.V.
Hoofdweg 1264,
2153LR Nieuw-Vennep  The Netherlands
kuk_g.privacy@kubota.com